Inhouse / Välkommen Christina – ny rekryteringskonsult & konsultchef
christina_blogg

Välkommen Christina – ny rekryteringskonsult & konsultchef

Christina Stenbeck är ny rekryteringskonsult och konsultchef inom affärsområdet Business Services på Inhouse. Christina har en bred bakgrund med tidigare yrkesroller inom försäljning, service och bemanning.

På Christina Stenbecks meritlista står bland annat arbete som säljare, projektledare, rekryterare, platschef och konsultchef. 

– Min nya roll känns som en kombination av mina tidigare yrkesroller, vilket gör att det här känns helt rätt för mig. Jag är en otroligt social person som tycker om att lära känna och möta människor – och i den här rollen får man möta och hjälpa människor till nya utmaningar i livet.

Christina kommer närmast från SJR, där hon hade rollen som konsultchef och arbetade med bemanning av konsulter. Tidigare har hon även arbetat som säljare och som platschef på säljbolaget Vendator under flera års tid.

 Vad är dina arbetsuppgifter på Inhouse?
– Jag kommer att göra rekryteringar och sköta bemanning av konsulter inom service, administration och försäljning. Här på Inhouse är man med under hela processen – från att boka möte med en kund till att tillsätta tjänsten och slutligen följa upp och se att alla parter är nöjda.

 Vad vill du bidra med här?
– Jag vill framför allt bidra med min erfarenhet och bakgrund inom branschen, men även med min positiva attityd och inställning där jag ser möjligheter istället för hinder. Jag tror att jag är bra på att se ett behov hos kunden och därmed kunna matcha rätt kandidat till rätt plats.   

Välkommen till Inhouse Christina!

Vill du komma i kontakt med Christina Stenbeck når du henne på christina.stenbeck@inhouse.se.