Inhouse / Frukostseminarium 15 september: Employer Branding och Attraktivt arbetsgivarindex
cecilia_588x300

Frukostseminarium 15 september: Employer Branding och Attraktivt arbetsgivarindex

För att ett företag ska vara konkurrenskraftigt och uppnå sin strategi, är det idag avgörande att de har rätt talanger med sig. Att attrahera och behålla talangerna är således väsentligt för företagens långsiktiga överlevnad. Tidigare års insatser med arbete kring det externa arbetsgivarvarumärket, byts idag alltmer ut till att bygga attraktivitet internt inom organisationen. Hur kan vi tänka smart för att bygga intern attraktivitet? Vilka metoder finns och hur kan vi mäta detta?

Cecilia Berg är HR-konsult på Inhouse och har i flera år arbetat med att koppla företagets strategi till talent management. Tina Ekström är VD på Nyckeltalsinstitutet med många års erfarenhet av arbete med personalekonomiska frågeställningar och kartläggningar.

Varmt välkommen!

Arrangör: Inhouse bjuder dig och en gäst till kostnadsfritt seminarium .

Tid: Torsdagen den 15 september kl 07.30 – 09.00. Vi inleder med frukost och seminariet sätter igång kl 08.00.

Plats: Inhouse, Sturegatan 10, 4 tr

Anmälan: Du anmäler dig till: anmalan@inhouse.se – vi behöver ha din anmälan senast den 13 september. Begränsat antal platser - först till kvarn gäller!