Inhouse / Frukostseminarium 22 september: Hur kan vi öka statusen på Executive Assistant-rollen?
trainee_588x300

Frukostseminarium 22 september: Hur kan vi öka statusen på Executive Assistant-rollen?

Välkommen på frukostseminarium

Inhouse har glädjen att bjuda in dig som Executive Assistants till ett frukostseminarium i ämnet ”Hur kan vi öka statusen på Executive Assistant-rollen och förståelsen för hur vi bidrar till framgångsrika organisationer”.

Till seminariet bjuder vi in Eva Jalex som arbetar som Executive Assistant på Amrop, en internationell rådgivningskoncern. Eva har lång erfarenhet som Executive Assistant och kommer att berätta hur rollen har utvecklats över tiden, hur vi själva kan påverka statusen i yrket och hur vi kan bidra till ännu större framgång för företaget. Det kommer även att finnas möjlighet till diskussion och reflektioner.

Välkommen till Inhouse!

DATUM OCH TID: Torsdag 22 september, kl. 07:30-08:45. Vi inleder med frukost och seminariet startar kl 08:00.

PLATS: Inhouse, Sturegatan 10, Stockholm.

REGISTRERING: FULLSATT.