Inhouse / Frukostseminarium 26 oktober: ”Framtidsspaning för Executive Assistants”
eeva_blogg

Frukostseminarium 26 oktober: ”Framtidsspaning för Executive Assistants”

Vid vårt frukostseminarium den 26 oktober bjuder vi in till samtal i ämnet ”Framtidsspaning ur ett rekryteringsperspektiv för Executive Assistants”.

Eeva Lalinder från Inhouse kommer att prata om förändringen som sker i rekryteringsbranschen kring assistentrollen. Vad söker chefer idag och vilka kunskapskrav ställs? Eeva kommer även berätta om hur Inhouse arbetar för att hjälpa företag att effektivisera organisationer ur ett administrativt perspektiv för att bidra till ännu större framgång och affärsnytta. Eeva har 20-års erfarenhet som Executive Assistant och arbetar idag på Inhouse som Rekrytering & Managementkonsult.

Det kommer även att finnas möjlighet till frågestund och reflektioner.

 Välkommen till Inhouse!

DATUM OCH TID: Onsdag 26 oktober 2016, kl. 07:30-08:45. Vi inleder med frukost och seminariet startar kl 08:00.

PLATS: Inhouse, Sturegatan 10, Stockholm.

REGISTRERING: OSA senast 23 oktober till eeva.lalinder@inhouse.se. Seminariet är kostnadsfritt, vi har begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. Anmäl dig redan idag för att vara säker på en plats. ”No show” avgift på 100 kr.