Inhouse / Frukostseminarium 16 november ”Digitaliseringen för Executive Assistants”
2016-10-inhouse-session-2-224-edit

Frukostseminarium 16 november ”Digitaliseringen för Executive Assistants”

Hur hanterar vi som Executive Assistants den snabba förändringen som sker med digitaliseringen idag och hur ser framtiden ut? Och hur arbetar vi med vår egen utveckling i den snabba förändring vi står inför? 

Vi har bjudit in Else-Britt Lundgren, Executive Assistant & Office Manager på Lilly samt Europa ordförande för det internationella nätverket EUMA (European Management Assistants) inför detta seminarium. Else-Britt kommer att belysa digitaliseringen och vad det innebär i självutvecklingen för Executive Assistants.

Eeva Lalinder, från Inhouse, kommer att berätta hur vi kan effektivisera organisationer ur ett administrativt perspektiv för att bidra till ännu större framgång och affärsnytta. Eeva har 20-års erfarenhet som Executive Assistant och arbetar idag som Rekrytering & Managementkonsult.

Det kommer även att finnas möjlighet till frågestund och reflektioner.

Varmt välkommen till Inhouse!

DATUM OCH TID: Onsdag 16 november 2016, kl. 07:30-08:45. Vi inleder med frukost och seminariet startar kl 08:00.

PLATS: Inhouse, Sturegatan 10, Stockholm.

REGISTRERING: OSA senast 11 november till eeva.lalinder@inhouse.se. Seminariet är kostnadsfritt, vi har begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. Anmäl dig redan idag för att vara säker på en plats.

 

Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med Execitive Assistants