Inhouse / Vi önskar ett fantastiskt gott nytt år!
nyarsbild

Vi önskar ett fantastiskt gott nytt år!

2016 går mot sitt slut och vi vill tacka våra kunder, konsulter, kandidater och samarbetspartner för ett riktigt minnesvärt 2016.

För oss på Inhouse har det varit ett händelserikt år. Vi har bland annat genomfört vår sjätte nätverksgrupp för Inhousebyråchefer, kartlagt CFO:ernas största utmaningar, undervisat på Stockholms Universitet i arbetsrätt, stått på scenen på bland annat Inhousegalan, firat Inhouse 20 år, lanserat ett certifieringsnätverk för Executive Assistant och arrangerat över 20 frukostseminarium och utöver detta har vi även ökat vår omsättning med 30%.

Avslutningsvis vill vi säga stort tack för i år – och på återseende 2017! Vi ser fram emot ett spännande år med nya utmaningar och möjligheter!

Hälsningar,

Vännerna på Inhouse.