Inhouse / Välkommen till nätverket för inhousechefer i Göteborg
2017-01-inhouse-467-edit

Välkommen till nätverket för inhousechefer i Göteborg

Gå med i vårt närverk för Inhousechefer. Ett nätverk med syfte att utveckla din inhouseavdelning, komma i kontakt med andra inhousechefer och utbyta erfarenheter. Under mötena belyser vi olika ämnen som berör din dagliga verksamhet. För att få rätt kvalitet, gruppdynamik och konstruktiva diskussioner består varje nätverksgrupp av ett begränsat antal (8-10 stycken).

Vi har under åren haft en mängd medlemmar och vårt nätverk består nu av bland annat; 3, Artexis, ATG, Coop, Coca Cola, Disney, Egmont, Ejendals, Fazer, Försäkringskassan, Grand Thornton, Handelsbanken, Hogia, ICA, if, IKEA, KGK Knutsson, Klarna, LRF Media, Mekonomen, NCC, Park & Resort, Rusta, SABO, SBAB, Stockholmsmässan, Sv kennelklubben, Swedish Match, Svenska Spel, Sveriges Radio, Tele2, Telge, Teliasonera, Aftonbladet, Max, Tieto, Besqab, Åhléns och Unionen, Hööks, Folkspel, Bilia, Stena Line, Nilson Group, Intersport, Liseberg, SKF, KappAhl, Nilson Group, Lindex, Cellbes, Lets’deal, Stampen, Forever Living, Länsförsäkringar mfl

”Som förhållandevis ny chef på min arbetsplats har året 2016, där jag deltog i nätverket för Inhousechefer, varit oerhört lärorikt. Viktigt har varit att alla deltagare har fått lika mycket utrymme och det har varit ett givande och tagande från allas håll. I princip ser möjligheterna och utmaningarna ut på samma sätt fast i olika grad oavsett vilket företag man arbetar på. Man är aldrig ensam… och det är härligt att delta i en grupp med likasinnade. Tack INHOUSE!”

Marie Semmelhofer, Team Manager Inhouse på INTERSPORT

Din enda förberedelse innan varje nätverksträff är att fundera på vilka utmaningar du som chef har kring ämnet i fokus.

INNEHÅLL FÖR MEDLEMSKAP

16 timmars nätverkande med andra inhousechefer. Kommande datum kommer inom kort.

  • Inhousebyråns roll och uppdrag      
  • Beställarprocessen
  • Kreativitet och den externa byrån 
  • Ledarskap och det interna varumärket

VAR

Dessa tillfällen kommer ledas av Karin Fritzon, Erik Andersch (partners Inhouse Väst) och Håkan Bodman (managementkonsult). För att du skall få ut så mycket som möjligt av tillfällena är vi ca 8 personer i varje grupp.

Vi möts på Inhouse kontor på Kungsportsavenyn 21 (Convendum). Samtliga mötestider är 13-17.

PRIS OCH ANMÄLAN

Pris 2.500 kr.

För mer information och anmälan kontakta Karin Fritzon.

Med vänliga hälsningar

Karin & Erik