Inhouse / Grattis till årets vinnare av Office Professional Award 2017!
opa

Grattis till årets vinnare av Office Professional Award 2017!

Vi gratulerar Maria Riscado på Volvo Group Trucks Operations till vinnare av ”Årets Office Professional 2017”!

Priset Office Professionals Award riktar strålkastarljuset mot en yrkesgrupp som ofta verkar i bakgrunden – assistenten. Med i juryn fanns bland andra Inhouse Business Director och partner Kajsa Tamsen och vår affärsområdeschef för Business Service, Evelina Lycke, var prisutdelare på scen den 16 februari.

Motiveringen till årets pristagare var: "Maria Riscado lever företagets affär Hennes breda kunskaper om företaget kombinerat med administrativ talang gör hennes chefs arbete betydligt lättare och varje dag krattar hon manegen för chefen genom väl avvägda prioriteringar. Maria utvecklar ständigt sin roll och är nu fullvärdig medlem i ledningsgruppen. Maria är känd för att frikostigt ställa upp och dela med sig av sina råd till andra assistenter, bland annat som mentor."

Övriga slutkandidater var Marlene Kempe, Tekniska Verken i Linköping AB och Nina Zetterlund, Siemens AB.

Här kan du läsa mer om hur juryarbetet gick till.