Inhouse / Inhouse på Vidgade Vyer 16-17 februari
fullsatt

Inhouse på Vidgade Vyer 16-17 februari

Igår startade årets upplaga av Vidgade Vyer på Clarion Sign vid Norra Bantorget i Stockholm. Vidgade Vyer är en årlig konferens för assistenter och administratörer och Inhouse har, som samarbetspartner sedan 2011, självklart varit på plats.

Missa inte vår artikel om varför om hur juryarbetet till Office Professional Award går till och varför assistentrollen är så viktig.

Under två intensiva och inspirerande dagar har över 160 deltagare fått nya kunskaper på konferensens tema ”Rollen, omvärlden och redskapen", med talare som Elaine Eksvärd, Alexander Bard och Marcus Oscarsson med flera. Inhouse har bland annat suttit med i juryn till Office Professional Award och vår affärsområdeschef för Business Service, Evelina Lycke, var en av paneldeltagarna i ämnet ”Framtidsspaning med assistentperspektiv”.

Läs även vår artikel “Executive Assistant till en modern chef”