Inhouse / På jakt efter nya kollegor
emily_588x300

På jakt efter nya kollegor

Inhouse specialistområde kommunikation växer och därför är Emily de Piro, affärsområdeschef, på jakt efter nya kollegor.

– Du letar efter rekryteringskonsulter med erfarenhet från kommunikationsbranschen, kan du beskriva rollen?
Det är ett extremt roligt och utmanande jobb där ingen dag är den andra lik! I rollen som rekryterare hos oss äger du hela processen i en spännande mix av chefsrekryteringar till uthyrning av produktionsnära tjänster. Du ansvarar för försäljning, search av kandidater, intervjuförfarande samt har personalansvar för konsulter som du hyr ut i dina uppdrag. Du bygger upp och förvaltar ett stort nätverk av kunder, kandidater och konsulter från branschen.

– Vad är det som gör att just ni tar hem uppdrag från några av Sveriges mest välkända varumärken, som H&M, ICA, TV4, Synsam och Tele2? Vad är hemligheten?
Vi är ett starkt team om tio erfarna rekryterare med fokus på kommunikationsbranschen och vårt nätverk är enormt. Vi kommer själva från roller på marknadsavdelningar och/eller från byråbranschen, vilket gör att vi har en väldigt stor affärsförståelse, utöver en kravprofil - det uppskattas av våra kunder. Vi är också måna om en personlig kontakt, med både kund och kandidat, genom hela processen. Att vara personlig är ett av våra kärnvärden och ledord. Vi älskar det våra kunder gör och vad som driver deras verksamheter framåt!

– Om man idag arbetar som rekryteringskonsult hos några av våra branschkollegor, varför ska man då söka sig till Inhouse?
Först och främst har vi galet roligt, vi skrattar mycket ihop och det är högt i tak. Vi är ett erfaret team i ett framgångsrikt företag som arbetar med väldigt spännande kunder och roliga uppdrag- vi längtar efter att gå till jobbet på söndagarna. Vi försöker även leva som vi lär och arbetar med att utveckla oss som professionella rekryterare och inspirera varandra.

– Om man skulle vara intresserad av att veta mer om tjänsten, hur gör man då?
Då ringer man eller mailar mig så utlovar jag en kaffe, här hos oss eller ute på stan. För mig är det viktigt att det blir rätt person som vill vara med och utveckla vårt team framåt.