Inhouse / Inhouse i Dagens Media om Inhouse Inspiration Day
inhouse-dagens-media

Inhouse i Dagens Media om Inhouse Inspiration Day

Inhouse medverkar i Dagens Media om Inhouse Inspiration Day som går av stapeln nu på torsdag den 20 april i Stockholm.

Läs hela artikeln på Dagens Media här

Den 20 april anordnar vi vår årliga inspirationsdag för landets inhousechefer. Under denna dag kommer cirka 50 inhousechefer att inspireras med högaktuella talare och få möjlighet att samtala om relevanta och intressanta ämnen med andra från branschen, med fokus på hur den digitala utvecklingen påverkar det kreativa arbetet. Under dagen kommer flera byråer berätta hur de arbetar för att stå sig mot externa kommunikationsbyråer och scenen kommer bland annat intas av talare från Ica Reklam, spelföretaget King och Sony Music Entertainment.

Läs mer om vår inspirationsdag här

Du kanske också vill läsa artikeln “Digitaliseringen påverkar det kreativa arbetet” eller “Det är inte bara kreatörerna som äger en kreativ idé”?