Inhouse / Behöver ditt företag extra bemanning till sommaren?
sommrig-datorbild_588x300

Behöver ditt företag extra bemanning till sommaren?

Snart är det sommar och semestertider och det är hög tid att börja tänka på sommarbemanningen. Behöver ditt företag hjälp med extra personal och backup? Inhouse Jourpool är i full fart året om och erbjuder duktiga och professionella medarbetare som kan rycka in när ordinarie personal är lediga.

Även om det fortfarande känns som att våren knappt har börjat så är det god tid att börja tänka på sommaren. För de flesta innebär ju detta så småningom ett par veckors välförtjänt semester – och under dessa veckor kan vi på Inhouse Jourpool hjälpa till med uppbackning!

Vår Jourpool finns tillgänglig för företag som behöver bemanna sin administrativa enhet och servicefunktion vid sjukdom, semester eller annan frånvaro. Vi erbjuder hjälp med bemanning av exempelvis reception, konferensavdelningar och växel.

  • Vårt team består av duktiga medarbetare som är kvalitetstestade och tidigare har arbetat inom service.
  • Alla våra ambulerande konsulter i Jourpoolen är vana att effektivt komma in i arbetet på olika typer av företag.
  • Våra konsulter anpassar sig snabbt till olika system, kulturer, människor och rutiner.

För att kunna planera och erbjuda er vassa och väl förberedda konsulter så behöver vi besked gällande vilka semesterveckor ni behöver uppbackning så snart som möjligt. Vill du veta mer om hur det fungerar?

merima-svartvitt_588x300

Kontakta Merima Hadzimesic, ansvarig Inhouse Jourpool, på 08-52 22 33 10 eller merima.hadzimesic@inhouse.se för ytterligare information.