Inhouse / Inhousebarometern i det senaste numret av Dagens Media
inhousebarometern-statistik

Inhousebarometern i det senaste numret av Dagens Media

I senaste numret av Dagens Media medverkar vi i en fördjupningsartikel om att inhousebyråerna blir både fler, och större, enligt vår undersökning Inhousebarometern 2017. Framför allt satsas det på digitalt, socialt, rörligt och print.

Årets Inhousebarometer har känt ett femtiotal inhousechefer på pulsen och bland de företag som svarat på undersökningen finns varumärken som Ikea, Ica, Telia och MTG. Resultatet av undersökningen visar att antalet inhousebyråer fortsätter att öka, men också att de växer i storlek.

Läs hela artikeln på Dagens Media här Dagens Media nummer 10

Vill du även läsa om hur digitaliseringen påverkar det kreativa arbetet? Missa inte vår artikel med Fredrik Östergren, Senior Director på det mobila spelföretaget Kings inhousebyrå.