Inhouse / Seminarium måndag den 12 juni: Få hjärnkoll på ditt fokus
2016-10-inhouse-session-2-180-edit

Seminarium måndag den 12 juni: Få hjärnkoll på ditt fokus

Välkommen till en föreläsning som kommer att kickstarta din vecka! Seminariet vänder sig till dig som arbetar som assistent och vill få tips om enkla metoder för att minska avbrott och ställtider, frigöra tid och minska stress.

Vi vet att du som assistent har en krävande roll där vardagen kantas av avancerade arbetsuppgifter och tvära kast i en dynamisk miljö. Rollen ställer höga krav och ibland kan det vara svårt att använda tiden på det mest effektiva sättet, men på vår frukost kommer du få inspiration och tips till att hitta tidstjuvarna i din vardag.

Inhouse har bjudit in föreläsaren Maria Breitholtz Söderström som är grundare till TimeFinder.  Maria har arbetat i snart 9 år med att hjälpa chefer och medarbetare på många olika företag, som exempelvis statliga bolag och kommuner, att bli mer effektiva. Läs mer om TimeFinder på www.timefinder.se.

Vi kommer inleda frukosten med att även berätta om de senaste trenderna på arbetsmarknaden för assistenter idag, en trendspaning från våra dagliga möten med assistenter och chefer på internationella bolag.

Varmt välkomna!

Tid: Måndag den 12 juni kl. 7:30-08:45. Vi bjuder på en härlig frukost 07:30-08:00.

Plats: Inhouse, Sturegatan 10, 4tr.  

Anmälan: Du anmäler dig till: anmalan@inhouse.se. Begränsat antal platser – först till kvarn gäller. Vi behöver ha din anmälan senast torsdag 8 juni.

samlingsbild-12-juni