Inhouse / Driven affärsområdeschef till Inhouse sökes
jens_svartvit_588x300

Driven affärsområdeschef till Inhouse sökes

Inhouse specialistområde Business Services söker en affärsområdeschef som vill ta affärsområdet till nästa nivå. Vår VD, Jens Ölander, berättar här om vad vi letar efter för profil och varför våra ägare har som mål att Inhouse ska vara det företag där varje medarbetare har haft den mest utvecklande tiden i sin karriär.

Du letar efter affärsområdeschef med erfarenhet av projektledning och med hög affärsförståelse, kan du beskriva rollen? Och vad tror du att personen i fråga arbetar som idag?
- Jag tror att personen vi letar efter är en modig projektledare, någon som vill arbeta både strategiskt och operativt i ett högt tempo. Det operativa handlar om att sälja in uppdrag samt att leda och stötta teamet i försäljning och leverans. I det strategiska handlar det mycket om att förstå och tolka kunderdans utmaningar över tid för att kunna utveckla erbjudandet inom Business Services. Jag utlovar ett mycket omväxlande och stimulerande jobb.

Vad är det som gör att just ni har återkommande uppdrag från stora, välkända företag som Sandvik, Bonnier och PWC? Vad är hemligheten?
- Vi är ett fantastiskt team med erfarna medarbetare som alla har en väl utvecklad känsla för vad god service innebär. Och det är just service som vi sätter vårt fokus på. Alla organisationer behöver en väl fungerande internservice för att kunna nå sina mål.
Vår hemlighet är att vi arbetar med People Management- med utgångspunkt från människorna utvecklar vi organisationer utifrån uppdragsgivarens affärsmål. Vi får ofta höra från våra kunder att de uppskattar att vi utmanar och kommer med kreativa lösningar inom allt från hur vi utvecklar rollen som Executive Assistant till hur vi sätter upp en funktionsentreprenad som reception eller kundtjänst.

Du och de andra ägarna har som mål att Inhouse ska vara det företag där varje medarbetare har haft den mest utvecklande tiden i sin karriär, vad innebär det?
- Inhouse är ett bolag i ständig utveckling med högt entreprenörskap, något våra medarbetare verkligen uppskattar. Det innebär att vi, i allt vi gör, är nyfikna på hur vi kan utveckla oss själva och våra kunder. Vi tar ett stort ansvar i allt vi gör och vi är inte rädda för att våga testa nya idéer.

Om man skulle vara intresserad av att veta mer om tjänsten, hur gör man då?
- Då ska man kika på platsannonsen som är länkad nedan och genast ansöka. Har man ytterligare frågor om tjänsten ska man inte tveka att slå mig en signal.