Inhouse / Seminarium den 22 september: Rekryteringsjuridik
rekryteringsjuridik588x300

Seminarium den 22 september: Rekryteringsjuridik

Vilka lagregler behöver du ta hänsyn till vad gäller arbetsrätt och diskrimineringslagstiftning, när du ska anställa en ny kollega?

Vi går igenom vad du behöver tänka på för att inte göra fel, rent juridiskt och etiskt. Vi går igenom vilka anställningsformer som finns, bakgrundskontroller, positiv särbehandling och vad som är godtagbart att fråga om vid intervjun. Allt i syfte att du ska lyckas med dina rekryteringsprocesser på bästa sätt och undvika tvister och skadestånd, som tyvärr blir allt vanligare.

Föredragshållare är Kristofer Palmblad, konsult på Inhouse, som är arbetsrättsexpert och har bland annat arbetat som HR-chef och förhandlingschef i mer än 25 år på såväl stora koncerner som Walt Disney, Carlsberg, Tele2 till mindre företag som Interpress och Djurkliniken Roslagstull.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med rekrytering eller som är rekryterande chef.

Varmt välkommen!

Arrangör: Inhouse AB

Pris: 1 500 kr (exkl moms) per deltagare. Vid flera deltagare från samma företag ges 500 kr rabatt från person två och fler.  

Tid: Fredag den 22 sep kl. 8:30-10:30, en god frukost ingår.

Plats: Inhouse, Sturegatan 10, 4tr.  

Anmälan: Du anmäler dig till: anmalan@inhouse.se. Begränsat antal platser – först till kvarn gäller. Vi vill ha din anmälan senast den 18 september (men vårens utbildning blev snabbt full så tveka inte att anmäla dig direkt).

Vid avbeställning senare än tisdag den 19 september debiteras full avgift.