Inhouse / Seminarium 12 okt: Effektiv mejlhantering
dator-fargpennor_588x300

Seminarium 12 okt: Effektiv mejlhantering

Efter sommarens mycket uppskattade föreläsning med Mia Breitholtz Söderström på TimeFinder, är det åter dags att få inspiration av Mia. Denna gång har Mia med sig Marie Åkesson, VD-assistent på Systembolaget.

Läs vår artikel "5 tips för en mer effektiv vardag"från förra seminariet

Mia kommer att prata om hur du bearbetar din inkorg och skapar struktur samtidigt som du har full koll - effektiv mejlhantering! Mia har arbetat i snart 9 år med att hjälpa chefer och medarbetare på många olika företag, statliga bolag, kommuner och andra verksamheter att bli mer effektiva. Läs mer om TimeFinder på www.timefinder.se.

Marie har arbetat som VD-assistent i 20 år och kommer att berätta om hur hon jobbar med sin tempofyllda vardag på Systembolagets koncernledning.

Varmt välkomna!

Arrangör: Inhouse AB

Tid: Torsdag 12 oktober 2017, klockan 18:00. Vi bjuder på något lättare att äta och dricka från kl 17:30.

Plats: Inhouse, Sturegatan 10, 4tr.

Anmälan: Du anmäler dig till anmalan@inhouse.se. Begränsat antal platser – först till kvarn gäller. Vi behöver ha din anmälan senast onsdag 11 oktober. Seminariet är kostnadsfritt men anmälan är bindande.

Här hittar du fler artiklar