Inhouse / Fredrik Pantzerhielm till Inhouse
fredrik-pantzerhielm_588x300

Fredrik Pantzerhielm till Inhouse

ANR BBDO-medgrundaren Fredrik Pantzerhielm går till Inhouse och tidningen Resumé uppmärksammar vår förstärkning.

Från Resumé:
Nu rekryteras ANR BBDO:s medgrundare och tidigare delägare Fredrik Pantzerhielm till bolaget. Pantzerhielm, som varit styrelseordförande och projektledare för flera av byråns största kunder, lämnade i våras ANR BBDO efter 18 år inom bolaget.

– Fredrik utgör ett viktigt tillskott för oss på Inhouse. Hans långa erfarenhet och kontaktnät från att ha drivit byrå och arbetat med flera av Sveriges största och mest framgångsrika varumärken, samt hans internationella erfarenhet, gör att vi tror att han kan komma tillföra mycket till den resa som vi på Inhouse gör just nu, säger Aje Stenbeck, partner och business director på Inhouse.

Läs om vår fina utmärkelse "Inhouse är utnämnd till Di Gasell 2017"

På Inhouse kommer Fredrik Pantzerhielm att jobba med organisationsutveckling och rekrytering inom kommunikationsbranschen.

– Den snabba omstrukturering som nu äger rum både på marknadsavdelningarna och inom media- och kommunikationsbyråerna gör att nya kompetenser behövs när gamla strukturer faller. Inhouse är en strategisk partner till våra kunder i dessa frågor, och därför måste våra medarbetare ha erfarenhet och förståelse för våra kunders utmaningar för att kunna vara just det, säger Aje Stenbeck.

Läs artikeln här