Inhouse / Inhouse nyanställer – förstärker inom kommunikation
cecilia-grufman_588x300

Inhouse nyanställer – förstärker inom kommunikation

För att möta marknadens nya krav på framtidens inhousebyråer har vi anställt Cecilia Grufman för att fortsätta förstärka erbjudandet.

Cecilia har 20 års erfarenhet från byråer och marknadsavdelningar och kommer senast från Sveriges största och prisvinnande inhousebyrå på ICA. På Inhouse kommer Cecilia främst att arbeta med rekrytering- och bemanningsuppdrag inom Inhouse specialistområde som vänder sig till kommunikationsbranschen.

Läs även om när Sveriges inhouseavdelningar prisades på Inhousetävlingen 2017

”Företagens interna kommunikationsavdelningar har under den senaste tiden utvecklats både i strategisk- och kreativ höjd. Det ställs högre krav idag än tidigare och vi ser trender i vad som krävs både organisatoriskt och kompetensmässigt för att överensstämma med de nya kraven.  Det som driver utvecklingen är att kunderna inser att de själva måste driva och bygga sina egna kanaler och plattformar och koppla ihop kunddata med andra interna system. Detta gör att nya tjänster tillkommer till de traditionella och dessa är främst digitala. Vårt nyaste tillskott Cecilia besitter stor kunskap i inhousebyråernas ”nya” utmaningar och kommer bli ett utmärkt komplement till oss på Inhouse”, säger Emily de Piro, affärsområdeschef på Inhouse AB.

De senaste månaderna har Inhouse specialistområde kommunikation rekryterat tre personer och det blir sannolikt ett par till inom kort.

Läs Resumé artikeln "ANR BBDO-medgrundaren Fredrik Pantzerhielm går till Inhouse"