Inhouse / Heldagsutbildning 1 februari: Personlig effektivitet
jobb-lone-ekonomiassistent

Heldagsutbildning 1 februari: Personlig effektivitet

Varmt välkommen till en utbildning i Personlig effektivitet & Outlook. I assistentrollen är du van att hantera många parallella arbetsuppgifter och projekt men kanske skulle det ändå vara skönt att få metoder och arbetssätt för att kunna öka din förmåga att fokusera på en sak i taget, öka känslan av kontroll och frigöra tid?

Vi vet att många assistenter idag har en hög arbetsbelastning, håller i väldigt många olika projekt och uppgifter samtidigt som man ofta har ett stort ansvar för att saker ska flyta på. Efter våra tidigare lyckade seminarier och utbildningar med Mia Breitholtz Söderström på TimeFinder är det åter dags att inspireras och få konkreta verktyg för att underlätta din arbetsdag och din roll som assistent.

Därför vill Inhouse i samarbete med TimeFinder erbjuda en heldagsutbildning till dig som jobbar som Executive Assistant, VD-assistent eller assistent/administratör. Detta innebär att du under utbildningen kommer att träffa många i liknade situation som din. Under utbildningen varvas teoripass med diskussioner och egna övningar samt genomgång av smarta funktioner i Outlook kopplat till ett effektivt och hållbart arbetssätt.  

Exempel på utbildningsdelar:

  • Att få bättre kontroll och struktur på arbetsdagen, veckan och månaden genom planering och prioritering.
  • Att kunna säga nej som ett strategiskt val och andra prioriteringsmetoder.
  • Effektivare mailhantering för att kunna frigöra upp till en timme om dagen.
  • En beslutsmodell för att skapa kontroll över inboxen och få fullständig koll i Outlook med hjälp av kalendern och att göra listan.
  • Genomgång av smarta inställningar i Outlook som stödjer ett effektivt och hållbart arbetssätt.
  • Vikten av struktur och ordning på arbetsplatsen för att öka känslan av kontroll och samtidigt spara tid och energi.
  • Att ändra vanor.

Syftet och målet med utbildningen är att du som deltagare ska få med dig metoder och arbetssätt för att jobba hållbart effektivt, d.v.s. kunna jobba mer strukturerat och fokuserat, minska eventuell stress och samtidigt få bättre kontroll över sitt arbete med hjälp av Outlook som verktyg.

Var: Inhouse, Sturegatan 10.

När: 1 februari kl. 09.00-16.00.

Priserbjudande: 3500 kr exkl. moms (ordinarie pris 4900 kr exkl. moms). Priset gäller för en heldagsutbildning inklusive material, fika & lunch samt möjlighet till individuell uppföljning och support via mail och vid behov även telefon efter utbildningen.

Anmälan: Du anmäler dig till: info@timefinder.se. Max 12 deltagare så säkra din plats redan nu! 

Läs även artikeln "5 tips för en mer effektiv vardag"