Inhouse / Vi önskar er ett gott nytt år och summerar 2017!
tomtebloss-hand_588x300

Vi önskar er ett gott nytt år och summerar 2017!

2017 går mot sitt slut och vi vill tacka våra uppdragsgivare, konsulter, kandidater och samarbetspartner för ett riktigt händelserikt år och det fina förtroende ni visat oss. 

Vi har haft ett riktigt spännande och minnesrikt år. En av årets höjdpunkter har såklart varit vår otroligt fina utnämning till Di Gasellföretag 2017 som ett av Sveriges snabbaste växande bolag.  Under 2017 har vi hittills gjort hela 429 konsult-och bemanningsuppdrag samt 266 rekryteringsuppdrag.

Här hittar ni ett urval av referenskunder med fina vitsord

Vi har även bland annat arrangerat en fullsatt Inhouse Inspiration Day, undervisat i bl.a. rekryteringsjuridik, genomfört vår åttonde nätverksgrupp för Inhousebyråchefer, suttit med i juryn till Executive Assistant Award, stått på scenen och delat ut pris på Inhousegalan, lanserat ett runda-bord nätverk för CFO:er, arrangerat inspirationsföreläsning med Henrik Schyffert, startat upp Inhouse Academy för att vidareutbildat våra kollegor och vi har även hälsat 10 nya kollegor välkomna under året.

Avslutningsvis vill vi återigen säga tack för i år – och på återseende 2018! Vi ser fram emot ett spännande år tillsammans med er!

Med varma nyårshälsningar,

Vännerna på Inhouse