Inhouse / 10 mest lästa artiklarna på inhouse.se under 2017
img_8374-redigera-e1514894424409

10 mest lästa artiklarna på inhouse.se under 2017

Under 2017 publicerade vi många artiklar med insikter, tips och inspiration. Här är listan på de mest välbesökta och engagerande artiklarna under året som gått

1. Lyckas i medarbetarsamtalet – Tips för dig som medarbetare
Medarbetarsamtal engagerar onekligen. Vår mest lästa artikel tar upp tips både inför, under och efter medarbetarsamtalet för att du få ut det mesta av ditt medarbetarsamtal.

2. 5 tips till dig som ska börja söka nytt jobb
Många ville läsa vår artikel om hur du kommer igång med processen att söka nytt jobb. Och det är inte så konstigt, ibland är det svårt att veta i vilken ände man ska börja. Den här artikel vände sig både till dig som är ny på arbetsmarknaden, men också för dig med mer erfarenhet.

3. 5 tips på hur du vässar ditt CV
När du söker jobb är din ansökan det första intrycket som din potentiella arbetsgivare får av dig. Om du bara staplar meriter efter varandra och ditt CV inte är anpassat till jobbet du söker är risken stor att jobbet går till någon annan. Här fick du vår rekommendation på hur du kan tänka kring ditt CV.

4. Checklista – så här genomför du en framgångsrik workshop
En workshop kan vara en möjlighet till insikter men utan en ordentlig struktur riskerar din workshop att bli ett möte med lite gula lappar, där syftet är oklart och resultatet är otydligt. Här delade vi med oss av några tankar kring vad som är bra att tänka på för att kunna genomföra en lyckad workshop.

5. De 5 vanligaste misstagen på jobbintervjun
Att bli kallad till intervju innebär ett steg närmare jobbet men det är viktigt att tänka på att rekryterare och arbetsgivare träffar många kandidater och det är ofta stor konkurrens. Här är de vanligaste misstagen du ska undvika att göra på din arbetsintervju.

6. Sluta aldrig putsa på din Linkedin profil
Det är viktigt för dig som vill ha ett nytt jobb i dag, eller kanske i morgon, att du syns i karriärnätverken med relevanta och uppdaterade uppgifter – hela tiden. I den här artikeln fick du inspiration hur du kan sticka ut.

7. Lyckas i medarbetarsamtalen – De bästa tipsen för dig som chef
En av Inhouse partners och HR-specialist, Kajsa Tamsen, delade med sig av sina bästa tips för hur du som chef skapar de bästa förutsättningarna för ett bra medarbetarsamtal.

8. 5 tips för att lyckas under jobbintervjun
Många ville läsa vår artikel med konkreta tips som bl.a. tog upp de vanligaste frågorna under jobbintervjun och hur viktigt det är att göra gedigen förberedelse innan jobbintervjun.

9. 5 tips för att bygga en stark LinkedIn profil
Om du marknadsför ditt personliga varumärke på rätt sätt kan LinkedIn öppna dörrar till värdefulla kontakter och jobberbjudanden. Här gav vi 5 viktiga tips som du inte får missa när du skapar, eller uppdaterar, din profil.

10. Inhouse nyanställer – förstärker inom kommunikation
Under hösten 2017 rekryterade Inhouse specialistområde kommunikation tre personer och här träffade vi en av dem, Cecilia.

Här hittar du hela vårt artikelbibliotek