Inhouse / Seminarium 15 februari: Så förebygger och hanterar du sexuella trakasserier
seminarium-grey-table_588x300

Seminarium 15 februari: Så förebygger och hanterar du sexuella trakasserier

Välkommen till Inhouse på en utbildningsfrukost om hur du kan förebygga och hantera sexuella trakasserier på din arbetsplats för att skapa en trygg och lyhörd arbetsplats.

För att kunna bli en sund, modern och attraktiv arbetsplats är det avgörande att ledningen har koll på hur man förebygger, hanterar och motverkar kränkningar och diskriminering. Samtidigt visar en nyligen genomförd undersökning (källa Chef 2017-11-15) att en tredjedel av cheferna inte vet hur de skall agera när en medarbetare anmäler sexuella trakasserier. Denna morgon går vi igenom de olika stegen när det gäller att förebygga och hantera sexuella trakasserier.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar och ansvarar för HR-frågor. Föreläsare är Mona Beckman, HR-konsult på Inhouse, som i mer än 20 år specialiserat sig på organisationsutveckling, medarbetarfrågor och förebyggande av ohälsa.

Varmt välkommen!

Tid: Torsdag den 15 februari, kl. 9:00-10:00. Frukost serveras mellan kl. 8:30–09:00. FULLBOKAT! Nytt tillfälle torsdag 8 mars.

Plats: Inhouse, Sturegatan 10, 4tr.  

Anmälan: Du anmäler dig till: anmalan@inhouse.se. Seminariet är kostnadsfritt men vi har begränsat antal platser – först till kvarn gäller.