Inhouse / Inhouse på Vidgade Vyer 2018
vidgade-vyer_588x300

Inhouse på Vidgade Vyer 2018

Nyligen gick årets upplaga av Vidgade Vyer av stapeln, på AtSix vid Brunkebergstorg i Stockholm. Vidgade Vyer är en årlig konferens för Executive Assistants och Inhouse har, som samarbetspartner sedan 2011, självklart varit på plats.

Under två intensiva och inspirerande dagar i februari har närmare 200 deltagare fått nya kunskaper samt inspiration och ny kraft. Årets tema var "Rollen, omvärlden och redskapen" och konferensen bjöd på många intressanta talare.
- Tilde de Paula Eby guidade genom ett gediget program med föreläsningar, intervjuer och samtal på scenen.
- LinkedIns VD Lisa Gunnarsson stod på scenen om självledarskap, nätverkande och constant learning.
- Anna Kinberg Batra berättade i ett unikt framträdande om att leda i med- och motgång.
- Lisa Ekström gav oss redskap för att förändra och förbättra assistentrollen.
- William Spetz förklarade varför mod är så viktigt när man kliver ur sin komfortzon.

Självklart var Inhouse på plats på scen där Eva Bennich Rathsman pratade om hur assistentrollen ser ut nu och framåt, hur även den rollen förändras i takt med tiden och omvärlden. Inhouse delade också ut pris till de nominerade och vinnaren till ”Executive Assistant Awards” och ”Upcoming Executive Assistant of the Year" under galamiddagen på Berns.

Missa inte vår intervju med Gabriella på Mekonomen som berättar om sin resa från VD-assistent till kommunikationschef