Inhouse / Vi hälsar Maria Westman välkommen till Inhouse
mariawestman_588x300

Vi hälsar Maria Westman välkommen till Inhouse

Vi satsar stort på vårt erbjudande inom organisationsutveckling och nu rekryterar vi Maria Westman som Managementkonsult inom vårt specialistområde kommunikation.

Maria kommer framför allt att utveckla erbjudandet inom digitalt förändringsarbete och har flerårig erfarenhet inom marknadsföring, kommunikation och management. Hon har haft flera seniora och ledande befattningar på byråsidan och har sedan många år branschengagemang inom content marketing, bland annat är hon ordförande för Swedish Content Agencies samt föreläsare på IHM.
”Vi hamnar ofta i sammanhang när våra kunder är på väg i en digital förändringsresa, utan en tydlig riktning, mål eller kopplat den till verksamheten i stort. Det ställer stora utmaningar, främst på människorna i organisationen och vårt fokus är att vägleda våra kunder genom hela den digitala transformationen”, säger Emily de Piro, affärsområdeschef kommunikation på Inhouse. 

Digital förflyttning
Inhouse vägleder våra kunder genom den digitala förflyttningen som idag sker på marknads- och kommunikationsavdelningarna runt om i Sverige och arbetar i flera större organisationsutvecklingsprojekt samt stödjer sina kunder som en strategisk partner i de pågående förändringsarbetena.
”Inhouse är ett spännande sammanhang att komma in i. Att människorna i organisationen värderas högt har alltid varit viktig för mig. Nu när digitaliseringen påverkar våra organisationer och vårt arbetssätt så är det viktigt att vi inser att kapaciteten och kraften ligger i människorna”, säger Maria Westman.

Så utvecklar du din personal och får dem att stanna