Inhouse / Den här veckan hyllar vi alla inom administration
bukett_588x300

Den här veckan hyllar vi alla inom administration

Idag, 25 april, är det Administrative Professionals Day, en hyllning till alla administratörer och deras ökade ansvar. Vi tillsätter kvalificerade administrativa tjänster ute hos våra kunder varje dag och tycker att det är viktigt att lyfta fram deras betydelse för organisationen.

Ökat ansvar 
Ursprunget till denna dag härstammar från 1952 då Mary Barrett, ordförande för ” National Secretaries Association, och en amerikansk affärsman Harry Klemfuss, skapade en helgdag för att uppmärksamma den hårt arbetande administrativa personalen på deras kontor. Idag hyllas personal runt om i hela världen för att markera dagens ökade ansvar för administrativa medarbetare.

Läs även om Gabriella på Mekonomen som berättar om sin resa inom bolaget från VD-assistent till kommunikation & marknadschef samt delar med sig av insikter och tips på hur du kan göra intern karriär.