Inhouse / Magnus Valentin går till Inhouse i västra Sverige
portratt-magnus_grayscale-1

Magnus Valentin går till Inhouse i västra Sverige

Nu rekryteras Valentin & Byhrs tidigare ägare Magnus Valentin till Inhouse Väst, en rolig nyhet som bl.a. Dagens Media lyfter. Magnus var med och startade upp reklambyrån Valentin & Byhr i Göteborg för närmare 30 år sedan och har efter det även varit arbetande styrelseordförande inom We are more-gruppen.

– Den snabba förändring som nu äger rum både på marknadsavdelningarna och inom media- och kommunikationsbyråerna gör att nya kompetenser behövs när gamla strukturer faller. Inhouse är en strategisk partner till våra kunder i dessa frågor, och därför måste våra medarbetare ha erfarenhet och förståelse för våra kunders utmaningar för att kunna vara just det. Magnus utgör ett mycket bra tillskott för oss på Inhouse. Hans långa erfarenhet och kontaktnät gör att han kan komma tillföra mycket till den resa som vi på Inhouse gör just nu, säger Erik Andersch, partner och ansvarig Inhouse Väst.

På Inhouse kommer Magnus Valentin att ha stor nytta av sin gedigna erfarenhet och sitt omfattande kontaktnät genom att arbeta med organisationsutveckling, rekrytering och bemanning inom kommunikationsbranschen i västra Sverige.

– Inhouse är inne i en väldigt spännande expansiv fas, med ett helhetserbjudande som verkligen tilltalar mig. Jag tror mig kunna bidra med min långa erfarenhet inom kommunikationsbranschen där jag har sett vilka utmaningar som finns både på marknadsavdelningar och på olika kommunikationsbyråer, säger Magnus Valentin, senior konsult Inhouse Väst.

Läs hela artikeln i Dagens Media