Inhouse / Seminarium 13 september: Sjukt stressad – kom och lyssna på Anna Bennich
anna-benniche_588x300

Seminarium 13 september: Sjukt stressad – kom och lyssna på Anna Bennich

Föreläsningen ”Sjukt stressad” och sätter fingret på vilka utmaningar vi har i livet idag. Med vetenskaplig grund beskriver Anna hur stress påverkas oss, hur vi känner igen den, och framför allt vad vi kan göra för att må lite bättre i en allt snabbare snurrande värld. Oavsett om vi känner av för mycket stress, krav och brist på kontroll i arbetslivet eller på hemmaplan. Eller både och. 

Undersökningar från Arbetsmiljöverket och sjukskrivningssiffror från Försäkringskassan visar att det har skett en ökning av sjukfall kopplat till psykisk ohälsa de senaste åren och frånvaro på grund av diagnosen psykisk ohälsa utgör cirka 40 procent av samtliga sjukskrivningar. 

Anna Bennich är leg psykolog, leg psykoterapeut och författare. Hon har många års erfarenhet som föreläsare och utbildare inom stress, stresshantering, konflikthantering, ledarskap, relationer, arbetsmiljö och kommunikation. Hon är en mycket uppskattad föreläsare som på ett vardagsnära och ofta humoristiskt sätt beskriver psykologisk kunskap så att det blir begripligt. Hon är ofta konkret och ger i föreläsningarna tips och råd så att man på egen hand kan börja göra små förändringar som ger resultat.

Anna är vid två tillfällen nominerad till ”Stora Psykologpriset” i Sverige, och 2017 nominerades hon till ”Årets Talare - kvinna”. Fram tills alldeles nyligen arbetade hon också som HR-chef på ett byggföretag i Stockholm. Kom och lyssna och få tips om hur vi ser på en välmående organisation.

Varmt välkommen till en mycket givande föreläsning.

Tid:                13 september, kl. 08:30-10:00. Frukost serveras mellan kl. 08:00–08:30.

Plats:             Inhouse, Sturegatan 10, 4tr. 

Anmälan:     Du anmäler dig till: anmalan@inhouse.se               

Pris:               450 kr (exkl moms) per deltagare.