Inhouse / Seminarium 5 september: Glöm talanger- satsa på Grit
grit_sept_588x300

Seminarium 5 september: Glöm talanger- satsa på Grit

Forskning visar att en alldeles speciell sorts motivation är avgörande för att nå resultat i arbetslivet- Grit, eller det vi i dagligt tal kallar ”jävlar anamma”.

Vårens Grit-seminarium blev snabbt fullbokat och därför har vi på Inhouse återigen bjudit in Paulin Larsen Berglöf som föreläsare och inspiratör till detta frukostseminarium. Seminariet vänder sig till dig som vill få en ny infallsvinkel på vilka medarbetare som kan ha högst potential att lyckas!

Paulin ställer sig frågan om vi arbetsgivare gör en tankevurpa när vi lägger stort fokus på att hitta och attrahera talanger och sk. high potentials. Under senaste året har Grit omvärderat talangbegreppet och sätter drivkraft, ihärdighet och kämpaglöd först samt utmanar valda sanningar. Kommer det kanske i framtiden vara viktigare att rekrytera efter Grit än intelligens och talang? Kommer vi genom Grit också bättre förstå värdet och vikten av det ständiga lärandet i våra organisationer? Under föredraget kommer Paulin bl.a. att tala om vad Grit innebär, vad forskningen säger samt vad som utmärker Gritprofiler och Gritkulturer. 

Varmt välkommen till en föreläsning som syftar till att utmana, skapa dialog och reflektion!

Tid:                Ons 5 september, kl. 08:30-10:00. Frukost serveras mellan kl. 08:00–08:30.

Plats:             Inhouse, Sturegatan 10, 4tr. 

Anmälan:     Du anmäler dig till: anmalan@inhouse.se
                   Vårt tidigare tillfälle i maj blev snabbt fullbokat så anmäl dig redan idag.

Pris:               450 kr (exkl moms) per deltagare.

Paulin Larsen Berglöf är, med sitt bolag Grit Consultancy, en lösnings- och resultatfokuserad ledare och tränare med passion för att utveckla organisationer. Paulin har erfarenhet från att arbeta med start-up bolag till stora bolag samt offentlig sektor. Hon drivs av att utforska, synliggöra och möjliggöra utveckling som ofta handlar om att utmana defaultläget. 

Vill du läsa mer om Grit? Den amerikanska affärstidningen Forbes listar 5 typiska Grit-egenskaper

 

Så utvecklar du din personal (och får dem att stanna!)