Inhouse / Välkommen till gruppintervju
studenter-trabord_588x300

Välkommen till gruppintervju

Är du intresserad av deltids- eller heltidsjobb inom administration eller reception? Vi på Inhouse har många uppdrag och söker nu efter nya ambulerande receptionister till vår jourpool. Vi skulle vilja bjuda in dig på en kväll som innefattar mingel, gruppintervju och speedintervju!

I dessa typer av serviceroller är det viktigt att du är positiv och inte rädd för att bjuda på dig själv. Du trivs med att arbeta i en roll där du arbetar noggrant, ser vad som behöver göras och erbjuder dig att hjälpa till med det som dyker upp. Med nyfikenhet kommer du långt! Det är meriterande om du har erfarenhet inom serviceyrket, gärna ifrån kundtjänst, reception, butik eller restaurang.   

Vi söker dig som är:
• positiv, driven och proaktiv
• flexibel, lojal och har en stark social kompetens
• ordningsam och kan arbeta under hög press och stress
• van att arbeta självständigt och även tillsammans i team

Vid fyra tillfällen, den 28 maj och den 11 juni, kl. 17.00 – 19.00 samt 2 juli och 22 augusti, kl. 15.00 – 17.00 kommer vi att hålla i grupp-och speedintervjuer. Vi inleder kvällen med mingel och fika, därefter kommer Inhouse rekryteringskonsulter att intervjua i grupp och sedan avsluta med enskilda speedintervjuer där du får chansen att presentera dig och berätta om dina framtida önskemål.

Tid:
Måndag den 28 maj, kl. 17:00-19:00
Måndag den 11 juni, kl. 17:00-19:00
Måndag den 2 juli, kl. 15:00-17:00
Onsdag den 22 augusti, kl. 15:00-17:00

Plats: Inhouse, Sturegatan 10, 4tr.  

Anmälan: Du anmäler ditt intresse till: anmalan@inhouse.se genom att skicka in vilket datum du är intresserad av samt ditt CV så kontaktar vi dig för bokning. Notera att vi har begränsat antal platser.

Varmt välkommen att kontakta oss med eventuella frågor.