Inhouse / Inhouse medverkar på Di Strategisk HR
strategisk-hr-di

Inhouse medverkar på Di Strategisk HR

Den 18:e september går Di konferensen Strategisk HR av stapeln och Inhouse medverkar som partner till heldagen, som handlar om den digitala och kulturella transformationen.

Konferensen vänder sig till HR-direktörer, beslutsfattare och chefer för att diskutera strategiska frågor inom HR och bjuder på talare från spännande företag som Spotify, Ericsson, Systembolaget och Kry med flera.

Vi medverkar bland annat med ett fördjupningsseminarium på temat ”People, Culture & Communication - en framtida kommunikativ HR-organisation”. Seminariet kommer att handla om att framtidens HR- och kommunikationsavdelningar behöver arbeta ihop betydligt mer än de gör idag, för att gemensamt ta ett helhetsgrepp över hela företagets kommunikation och varumärke.

Läs mer om dagen och anmäl dig här.