Inhouse / Inhouse utbildar inhousebyråer i samarbete med Resumé
img_9990-redigera-1100×550-2019edit-scaled

Inhouse utbildar inhousebyråer i samarbete med Resumé

Våren 2019 startade vi, i samarbete med Resumé Akademin, en utbildning om hur du bygger upp och utvecklar din egna inhousebyrå.  Kursen blev succé och i november är det äntligen dags för ett nytt tillfälle.

Fler och fler företag väljer att bygga sin egen inhousebyrå eftersom det många gånger leder till snabbare processer, bättre marknadsföring och kommunikation och är mer kostnadseffektivt. Under denna tvådagarsutbildning får du lära dig hur du startar och utvecklar din egen inhousebyrå och utbildningen leds av Håkan Bodman, managementkonsult här på Inhouse, som är specialiserad på att utveckla inhousebyråer och marknadsavdelningar.

Läs mer och anmäl dig här

”Intresset för denna kurs, bekräftar det vi hör från näringslivet om att det finns mycket att vinna på att producera affärskritisk kommunikation internt istället för att köpa den på stan”, säger Håkan med inblick i hur över 100 inhousebyråer i Sverige både spar pengar och ökar effekten för de företag de finns på.

Utbildningen går bland annat igenom hur du skapar en effektiv beställningsprocess, optimerar dina interna arbetsprocesser och resurser, bygger inhousebyråns eget varumärke, mäter inhousebyråns prestation och skapar en god relation i samarbetet med externa byråer.

Målet med utbildningen är att du som deltagare ska få ökad kunskap och förståelse för hur du kan starta och bygga din egen inhousebyrå samt optimera dina processer internt såväl som externt.

Du har väl inte missat att vi även håller en utbildning om "Så skapar du en lönsam och växande byråverksamhet"