Inhouse / Seminarium: Hur skapar du en kandidatupplevelse i världsklass?
kandidatresan-hopp_1127x550

Seminarium: Hur skapar du en kandidatupplevelse i världsklass?

Inom marknadsföring har företag länge arbetat med kundresan – hur olika steg på resan påverkar kundrelationen från första kontakt till återköp. Men hur ser medarbetarnas användarupplevelse ut igenom ”the employee journey”? De viktigaste ögonblicken är ofta inte de vi tror. Vilken tonalitet har vårt bolag? Hur kan hjärnforskning användas för att förstärka upplevelsen? Varmt välkommen till ett spännande frukostseminarium om kandidatresan.

Vår föreläsare, Robert Dybeck, brinner för ämnet och har hjälpt många företag med allt från att bli tydligare i sitt avtryck till att skapa, hantera och utveckla sitt kandidatflöde.

Robert har ett tydligt affärsperspektiv. ”För mig handlar det om lönsamhet och kundupplevelse, HR är långt ifrån en stödfunktion”. Många strävar efter att skapa ett företag i världsklass. Det kräver medarbetare som presterar och trivs, något som kräver fokus och långsiktighet som är starkt kopplat till såväl företagskultur som varumärke.

Robert är en av grundarna till Wildfire som jobbar med kultur och värderingsfrågor. Utöver det hjälper han ett flertal större organisationer som konsult och expertrådgivare inom kultur och Employer branding.

Varmt välkommen till Inhouse!

FULLSATT!

Tid:            Torsdag den 7 november, kl. 08:30-9.30. En god frukost serveras mellan kl.
08:00–08:30.

Plats:          Inhouse, Sturegatan 10, 4tr.

Anmälan:    HR-event@inhouse.se.

Pris:           Seminariet är kostnadsfritt men vi tar ut en no-show-avgift på 350 kr. Vid högt tryck kommer våra kunder och konsulter ha företräde.