Inhouse / Säkerställ din bemanning i receptionen under julledigheten
christmas-tree-1149619_1920

Säkerställ din bemanning i receptionen under julledigheten

Juletider närmar sig med stormsteg och det är hög tid att börja tänka på bemanning av din servicefunktion under jul- och nyårshelgerna. Behöver ditt företag hjälp med extra personal? Inhouse Backup-pool erbjuder duktiga och professionella medarbetare som kan rycka in när ordinarie personal är lediga.

Nu är det god tid att börja tänka på bemanningen under stundande högtidsveckor. För de flesta av oss innebär det ett par veckors välförtjänt semester – under dessa veckor kan vi på Inhouse Backup-pool hjälpa till med bemanningen! Vår Backup-pool finns tillgänglig för företag som behöver bemanna sin administrativa enhet och servicefunktion vid sjukdom, semester eller annan frånvaro.

Vi erbjuder hjälp med bemanning av bland annat reception, konferensavdelningar och växel.
- Vårt team består av duktiga konsulter som är kvalitetstestade och tidigare har arbetat inom service.
- Alla våra ambulerande konsulter i Backup-poolen är vana att snabbt och effektivt komma in i arbetet på olika typer av företag.
- Våra konsulter anpassar sig snabbt till olika system, företagskulturer och rutiner.

För att ha en god planering för de dagar ni behöver uppbackning och erbjuda er väl förberedda konsulter så kontakta oss gärna så snart som möjligt.

Lisa Tham, Affärsområdeschef på Business Service, delar med sig med tips om vad som är bra att tänka på inför julledigheten.
– Stänger ditt företag ner kontoret helt? Förutom att spela in ett frånvaromeddelande på telefonsvararen kan det också vara bra att tänka på om ni har någon infomailadress som behöver vittjas under mellandagarna och vilka leveranser som behöver ställas in, såsom entrématta, frukt eller blomsterskötsel.