Inhouse / Seminarium 11 mars: Feedback för marknadschefen
img_2361_1144x550

Seminarium 11 mars: Feedback för marknadschefen

Varmt välkommen till ett frukostseminarium på ämnet feedback, en viktig metod för att skapa tillit för en grupp. Seminariet vänder sig till dig som är marknads-, kommunikations- eller inhousechef och går av stapeln den 11 mars.

Vi vet att grupper som är trygga i sin relationsförmåga även är bättre på att spontant ge varandra feedback. Vi vet också att en arbetsplats med hög tillit och öppen kommunikation, skapar utveckling, större engagemang, mer innovation och större lönsamhet. Och trots denna vetskap är de få som vet hur man ska gå tillväga för att uppnå ett väl fungerande team med hög kollektiv intelligens. 

Vi kommer bland annat att gå igenom:
- Hur skapar man ett tryggt feedback-klimat?
- Vad vinner man på en feedback-kultur?
- Vad är utmaningarna med att ge och ta feedback?
- Vi går även igenom några beprövade tekniker och synsätt i ämnet.

Seminariet vänder sig till dig som är marknads-, kommunikations- eller inhousechef med ansvar för en avdelning eller grupp och moderator är Håkan Bodman, managementkonsult här på Inhouse, som är rådgivare och bollplank till några av Sveriges främsta chefer och bjuder på sina egna erfarenheter som chef i ämnet.

Varmt välkommen!

Datum: 11 mars 2020
Tid: 08.30-09.30. En god frukost serveras mellan kl 08.00-08.30                                       
Plats: Inhouse Stockholmskontor på Sturegatan 10, 4 tr
Pris: Kostnadsfritt, men vi tar ut en no-show-avgift på 500 kr
Anmälan: emily.depiro@inhouse.se

Här hittar du fler seminarium och nätverksträffar