Inhouse / Inhouse flyttar – välkommen till Norrmalmstorg 14
norrmalmstorg-14

Inhouse flyttar – välkommen till Norrmalmstorg 14

Inhouse kontor i Stockholm har flyttat till nya och fräscha lokaler på Norrmalmstorg i Bibliotekstan. Vi sitter nu på tredje våningen på Norrmalmstorg 14. Nu börjar en ny era i Inhouse historia.

-Vi är väldigt glada att flytta in på vår nya adress. Förutom fastighetens centrala läge var destination självklar då vår samarbetspartner Influence sitter i samma byggnad. Vi ser fram emot att sitta tillsammans och utveckla våra tjänster. Det här är ett viktigt steg för att fortsätta vår resa, säger Jens Ölander, VD på Inhouse.

Arkitekten som gav byggnaden sin nuvarande funktionalistiska prägel var Kjell Ödéen och fastigheten består av sju våningar hög kontorsfastighet med en tidstypisk entréhall i ljus italiensk marmor och gatufasad i norskt vit granit.

-Våra nya lokaler har utrustats med teknikstöd för Teamsmöten och har många rum för personliga möten, inte minst i den nya utbildnings- och föreläsningssal som kan husera upp till 50 personer. Nu får vi mer plats till våra uppskattade seminarier och sammankomster kring People Management. Känslan vi försöker åstadkomma är precis som tidigare, välkomnade och personligt. I övrigt kommer vi med stöd från det nya kontorets utformning att arbeta mer behovsanpassat, vilket möjliggör tvärfunktionellt samarbete och ett högre utbyte av kollegornas kompetens och erfarenhet. Allt detta hjälper oss att bygga den kultur vi vill ha för framtiden, berättar Jens.

Inflyttningen skedde i mitten av juni och vi på Inhouse är stolta över att bli en del av Norrmalmstorg och dess framtida historia. Varmt välkommen att hälsa på oss!