Inhouse / Välkommen till höstens operativa HR-nätverk
img_8374-redigera-2048

Välkommen till höstens operativa HR-nätverk

Under två år har Inhouse drivit operativa HR-nätverk, och vilken succé det har blivit! I höst öppnar vi upp möjligheten för fler att vara med genom att bjuda in till ytterligare en grupp. Vill du vara med?

Idag finns en mängd nätverk och forum för informationsutbyte för HR-chefer. Vi upplever att det saknas forum som vänder sig till den stora gruppen som arbetar operativt med HR-frågor och dagligen är hands-on med de utmaningar som finns i bolagen idag. Det operativa HR-nätverket vänder sig därför till dig som arbetar brett med HR-frågor och som söker ett kunskaps- och erfarenhetsutbyte med kollegor från andra organisationer och företag.

I nätverket kommer vi att fokusera på operativa och strategiska frågor knutna till din arbetsdag. Som medlem i nätverket har du stor möjlighet att själv påverka innehållet i träffarna och vi uppmuntrar aktivt deltagande; ämnen, gästföreläsare och nivå på diskussionerna. Inför varje träff läggs därför ett program som utgår från medlemmarnas egna idéer och önskemål.

Det har aldrig varit så svårt att vara chef som idag och samtidigt har det aldrig varit så svårt att vara medarbetare. Chefer och medarbetare behöver stöd i de allt större utmaningarna med snabba förändringar och högre krav från organisationen. Så nu, mer än någonsin tidigare, fyller HR en affärskritisk nyckelposition som stöd till organisationen.

Inhouse faciliterar träffarna och bjuder in relevanta föreläsare, som med egen erfarenhet kan berätta hur de löst svåra utmaningar eller spanar in i framtiden. Som medlem i nätverket får du tillfälle att nätverka och mingla med likasinnade, samt får möjlighet att ta med dig tankar, idéer och handfasta verktyg att implementera i ditt dagliga arbete. Träffarna ligger på morgonen och en härlig frukost ingår. Tanken är att vi håller till i Inhouse lokaler på Norrmalmstorg, men följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och omvandlar träffarna till digitala work-shops vid behov.

Innehåll: 4 träffar under 2020/2021, med inbjuden gäst, frukost med tid för nätverkande, work-shop och tid för diskussioner med HR-personerna i nätverket.

Tid: Nätverket består av två grupper- den första gruppen har sitt första tillfälle 16 september och den andra gruppen börjar 17 september.

Plats: Inhouse, Norrmalmstorg 14

Kostnad: 2 000 kr

Anmälan: Skicka ett mejl till Jessica på jessica.johansson@inhouse.se. Observera det begränsade antalet platser, först till kvarn gäller!

Varmt välkomna!

Sagt av tidigare deltagare
Här kan du även intervjuer med två deltagare från tidigare grupper som berättar om nätverket samt hur deras respektive företag arbetar med HR.
Malin på Rituals
Elisabet på byrån Folket