Inhouse / Bemanna din servicefunktion under jul- och nyårshelgerna
candle

Bemanna din servicefunktion under jul- och nyårshelgerna

Juletider närmar sig med stormsteg och det är hög tid att börja tänka på bemanning av din servicefunktion under jul- och nyårshelgerna. Behöver ditt företag hjälp med extra personal? Inhouse Backup-pool erbjuder duktiga och professionella medarbetare som kan rycka in när ordinarie personal är lediga.

Sam Abdallah, Driftansvarig för Inhouse Backup-pool, delar med sig med tips om vad som är bra att tänka på inför julledigheten.
– Även om ert företag stänger ner kontoret, oavsett om det är på grund av pandemin eller julledighet, är det viktigt att säkerställa att serviceuppgifterna rullar på. Till exempel att ni har någon som svarar i växeltelefonen och info-mailen, stöttar internt med administrativa uppgifter samt sköter posthantering, bud och andra typer av leveranser. Våra konsulter kan hjälpa till med såväl reception, kontorsservice, konferensytor, växel och administration.

Läs även ”Receptionen är organisationens ansikte utåt”

Fördelar med att använda Inhouse Backup-pool

– Vårt team består av duktiga konsulter som är kvalitetstestade och tidigare har arbetat inom service.
– Alla våra ambulerande konsulter i Backup-poolen är vana att snabbt och effektivt komma in i arbetet på olika typer av företag och växla mellan olika arbetsuppgifter.
– Våra konsulter anpassar sig snabbt till olika system, företagskulturer och rutiner.

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi gärna mer.