Inhouse / Webinarium 13 april: Lärande och reflektion med After Action Review
johanna-dahlgren

Webinarium 13 april: Lärande och reflektion med After Action Review

Välkommen till ett webinarium med fokus på lärande och reflektion! På det här webinariet kommer vi att gå igenom metoden After Action Review, som ökar ditt teams effektivitet. AAR är en strukturerad process för att analysera vad som hände, varför det hände och hur det kan göras bättre nästa gång.

”Ditt möte avslutas i samma sekund som du ska in i nästa. En konstant känsla av frustration över att ni aldrig kommer vidare finns inom dig. Du förstår att ni borde prata om hur ni ska bli mer effektiva och precisa. Väl inne i nästa möte byter du snabbt fokus, släpper den tidigare frustrationen och så fortsätter dagen. Vi känner oss produktiva när vi gör saker snabbt och effektivt som vi alltid gjort. Men på lång sikt upprepar vi våra misstag och ingen utveckling sker.”

Se även "Webinarium 23 mars – Agilt ledarskap"

Genom att göra en After Action Review (AAR), det vill säga reflektion efter att ett team utfört ett uppdrag, ökar prestationen på följande uppdrag med i genomsnitt 25%. En AAR är ett enkelt sätt att få till en strategi på nolltid, för utan en strategi blir ett mål bara en önskan. Som bonus får vi till ett konstant lärande i organisationen.

Vi har bjudit in Johanna Dahlgren, leg psykolog och organisationskonsult. Johanna driver eget konsultbolag och stöttar organisationer och chefer med frågor inom arbetslivets psykologi. Johanna är civilekonom i grunden och har lång erfarenhet av att ha jobbat med marknadsföring och kommunikation i internationell miljö.

När: Tisdag 13 april
Tid: 8:30 – 09:30
Var: Digitalt via Teams
Anmälan: Skicka ett mail till hr-event@inhouse.se där du anmäler dig genom att uppge ditt namn och vilket bolag du jobbar på.
Varmt välkomna!

Läs även vår artikel "5 tips för en lyckad digital introduktion av nya medarbetare"