Inhouse / Välkommen till Inhouse HR-nätverk 2023/2024
Cheerful young colleagues discussing with digital tablet

Välkommen till Inhouse HR-nätverk 2023/2024

Cheerful young colleagues discussing with digital tablet

Till hösten startar vi upp våra grupper igen – vill du haka på?

Det här är ett nätverk för dig som jobbar operativt med HR-frågor och som söker ett sammanhang som erbjuder erfarenhetsutbyte, omvärldsbevakning och spännande samtal med likasinnade. Sedan 2018 har vi drivit Inhouse HR-nätverk och vilken succé det har blivit!

Idag finns en mängd nätverk och forum för informationsutbyte för HR-chefer men vi har upplevt att det finns färre forum som vänder sig till den stora gruppen som arbetar operativt med HR-frågor och dagligen är hands-on med de utmaningar som finns i bolagen idag.

Inhouse HR-nätverk vänder sig till dig som arbetar brett med HR-frågor och som söker ett kunskaps- och erfarenhetsutbyte med kollegor från andra organisationer och företag. I nätverket fokuserar vi på operativa och strategiska frågor knutna till din arbetsdag. Som medlem i nätverket har du stor möjlighet att själv påverka innehållet i träffarna och vi uppmuntrar aktivt deltagande. Inför varje träff läggs därför ett program som utgår från medlemmarnas egna idéer och önskemål.

Till varje träff tar vi in relevanta föreläsare, som med egen erfarenhet kan berätta hur de löst svåra utmaningar eller spanar in i framtidens utveckling. Som medlem i nätverket får du tillfälle att nätverka och mingla med likasinnade, samt får möjlighet att ta med dig tankar, idéer och handfasta verktyg att implementera i ditt dagliga arbete. Träffarna sker på morgonen och frukost ingår.

 

Det här ingår:

  • Fyra större träffar inklusive smarrig frukost, där vi bjuder in föreläsare på ett relevant och aktuellt tema.
  • Varannan vecka har vi 30 minuters HR-forum via Teams för nätverksmedlemmar att träffas digitalt och lyfta konkreta case och frågeställningar med varandra.
  • Det finns också möjlighet att löpande ta hjälp av sina nätverkskompisar via gruppens stängda gruppchatt på LinkedIn.

 

Plats: Inhouse, Norrmalmstorg 14

Kostnad: 5 000 kronor för hela säsong 2023/2024

Anmälan: Mejla in din anmälan till: helene.leitner.larsson@inhouse.se

Varmt välkomna! / Vännerna på Inhouse

 

Så här fina kommentarer har vi fått från tidigare deltagare:

”Ett fantastiskt nätverk med duktiga facilitatorer. Utöver detta väldigt trevliga och kompetenta människor över lag och viktiga ämnen som avhandlas.”

”Ni på Inhouse gör ett fantastiskt arbete med HR-nätverket! Det skapar både för er och oss medverkande ett fantastiskt kontaktnät och erfarenhetsutbyte. Stor guldstjärna till er!”

”Det är prestigelöst, trevligt och informativt.”

”Väldigt värdefullt sätt för mig att hålla koll på vad som händer i HR-världen, ta del av inspel från andra i nätverket och få höra exempel på hur andra har löst olika problem.”