Inhouse / Podcasten som lyfter yrkesrollen Executive Assistant
Executive Assistant podcast

Podcasten som lyfter yrkesrollen Executive Assistant

Tillsammans med oss på Inhouse, IMA, Online Voices och Nordic Choice Hotels producerar Företagsuniversitetet podcasten som lyfter Executive Assistant yrket. I podden träffar vi Executive Assistants som i samtal om yrkesrollen delger sina erfarenheter, spaningar och inspiration.

Rollen som Executive Assistant kräver ett helhetsseende, förståelse för strategier och en förmåga att lätt kunna ställa om och hantera de dagliga förändringar som sker. I podden delas råd, utmaningar och nya arbetssätt för att du som assistent ska inspireras och vidareutvecklas.

Är du Executive Assistent och vill utvecklas i din yrkesroll? Anmäl dig till vårt nätverk idag

Nedan delar vi några av de senaste avsnitten

LL
Louise Lind är ledarutvecklare och huvudkursledare för Företagsuniversitetets utbildning Executive Assistant - Masterclass och berättar i detta avsnitt om kursens framgångsrecept och hur man i rollen bygger sin pondus, mandat och sitt ledarskap.

KN
Katarina Nyström är idag Executive Assistant till Klarnas VD och 2021 års Upcoming Assistant enligt juryn på Executive Assistant Awards. Här samtalar hon om nästa generation i yrkesrollen och om att agera och planera i en företagsmiljö som prioriterar snabbhet.

EBL
Else-Britt Lundgren är Senior Administrator på BioArctic AB och välkänd för sina ledarskapsroller inom IMA – International Management Assistants. I det här avsnittet talar hon om rollens framtid, att ha ett så kallat growth mindset samt hur hon själv använder nya insikter för att förbättra operationella system.

Här kan du lyssna på alla avsnitt