Inhouse / Webinarium 17 november – Tricks som garanterat ökar din produktivitet i Excel
xl_bild

Webinarium 17 november – Tricks som garanterat ökar din produktivitet i Excel

Vi har väl alla suttit och slitit vårt hår över de, ibland, frustrerande timmarna vi lagt ner på Excel. Verktyget som då känns mer som ett nödvändigt ont än det kraftfulla verktyg det verkligen är. Inhouse har bjudit in Excelgurun Per Lord - expert på avancerad användning och utveckling av Excel. Han kommer att dela med sig av 15 ”best practice” trick han har lärt sig under de senaste 10 åren.

Under webinariet kommer Per att guida oss genom ett antal praktiska funktioner som kommer göra dig betydligt mer effektiv i Excel. Pers genuina övertygelse är att vi alla kan bli 20–30% mer effektiva i vårt arbete om vi bara bemästrar några fler än de grundläggande Excel och VBA. Förhoppningsvis kommer detta webinar inspirera och ge dig mervärde så att du kan fokusera på det viktiga, i stället för att lägga ner onödig tid på arbetsintensiva och repetitiva uppgifter.

När?               Onsdag 17 november

Tid?               Kl. 08.30-09.30

Var?               Digitalt via Teams

Anmälan:      Du anmäler dig till anmalan@inhouse.se, ange ditt namn och den mailadress från vilken du kommer att delta. Länk till webinariet skickas ut dagen innan.

Varmt välkommen önskar vi på specialistområde Ekonomi & Finans

Per har i över 10 år arbetat inom finans, retail, logistik och tillverkningsindustri. Under dessa år har han tagit fram modeller och lösningar i Power BI, Excel/VBA mm.  Han är numera frilansande data-akrobat som gärna grottar in sig i problemlösning, för att alltid leverera maximal affärsnytta. 

Här kan du läsa det senaste om vårt specialistområde Ekonomi & Finans