Inhouse / Artiklar / Behöver ditt företag extra personal under julledigheten?
Jul

Behöver ditt företag extra personal under julledigheten?

Tro det eller ej men julen närmar sig med stormsteg och vi vet att det kan vara ett pussel att få ihop semestrar, extrapersonal och scheman. Behöver ditt företag hjälp med extra personal? Inhouse Backup-pool erbjuder duktiga och professionella medarbetare som kan rycka in när ordinarie personal är lediga.

Sam Abdallah, ansvarig för Inhouse Backup-pool, delar med sig med tips om vad som är bra att tänka på inför julledigheten.
– Även om många av era medarbetare är lediga under jul och nyårshelgerna är det viktigt att säkerställa att serviceuppgifterna rullar på. Har ni till exempel någon som svarar i växeltelefonen och info-mailen, stöttar internt med administrativa uppgifter samt sköter posthantering, bud och andra typer av leveranser? Våra konsulter kan hjälpa till med såväl reception, kontorsservice, konferensytor, växel och administration.

Läs om vår entreprenadlösning

Oavsett om du behöver en kortare eller längre konsultlösning med din administrativa service hjälper vi dig att hitta rätt kompetens. 

– Vårt team består av duktiga konsulter som är kvalitetstestade och tidigare har arbetat inom service.
– Alla våra ambulerande konsulter i Backup-poolen är vana att snabbt och effektivt komma in i arbetet på olika typer av företag och växla mellan olika arbetsuppgifter.
– Våra konsulter anpassar sig snabbt till olika system, företagskulturer och rutiner.

Läs mer om Backup-poolen.

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi gärna mer.