Inhouse / Executive Assistant-podden
Executive-assistant_podden

Executive Assistant-podden

Nu är det bara drygt 4 månader kvar tills Konferensen Vidgade Vyer går av stapeln, 14-15 juni, och den viktigaste höjdpunkten under eventet är såklart Executive Assistant Awards.

Vår Partner och Business Director Kajsa Tamsen sitter med i årets jury och pratade tillsammans med övriga jurymedlemmar om eventet, priset och inte minst om hur viktig rollen som assistent och executive assistent är i ett specialavsnitt av Executive Assistant-podden. I poddavsnittet pratar Kajsa bland annat om utvecklingen av rollen som assistent och hur den förändrats under de senaste två åren. Digitaliseringen har ställt nya krav och utmaningar både på rollen och på företagen som anställt assistenten. 

– Marknaden kräver ännu mer och vi har de senaste två åren genomgått digitalisering och hela den resan och allt som det inneburit. Och det är otroligt viktigt för den här rollen, att också vara med på den resan och kravställa den förändringen både för cheferna för de själva och för hela företaget. För den här rollen påverkar hela bolaget skulle jag säga, rollen är otroligt viktig för alla i bolaget och står för mycket värderingar och kultur, säger Kajsa. 

Vill du lyssna på hela poddavsnittet så hittar du det här.

Glöm inte heller att nominera en medarbetare, kollega eller vän redan idag! Det gör du enkelt här. Sista dagen för nomineringar är 14 april. 

Läs mer om Executive Assistant Awards 2022

Stjärna som glittrar med texten "Dags att nominera en stjärna – Executive Assistant Awards 2022"