Inhouse / Inhouse Väst växer
Våra nya kollegor i Väst, Sofia och Nadja

Inhouse Väst växer

Vi är glada att informera att vår Inhousefamilj fortsätter att växa och denna gång hos våra kollegor i Väst. Sedan hösten har teamet välkomnat två nya grymma kollegor, Sofia Lidenhed och Nadja Frisk, Rekryteringskonsulter & Konsultchefer.  

– Det känns tryggt och inspirerande att vi förstärker våra kompetensområden inom marknad ytterligare med våra nya stjärnor, säger Erik Andersch, VD Inhouse Väst. 

Läs mer om Inhouse Väst här

Vi ställde lite frågor till Sofia och Nadja: 

Vad har ni gjort tidigare? 

– Jag har erfarenhet inom såväl marknad och kommunikation som affärsutveckling och ledarskap och har arbetat i olika roller och branscher genom åren. Det har gett mig en bred kompetens och genererat stor affärsförförståelse. Min senaste roll var som Marknadschef på Doggy AB.  Jag har också erfarenhet av att driva och leda bolag och har arbetat mycket med coaching och rekrytering, säger Sofia.

– Min senaste roll var som Brand & Content Manager på Cellbes AB. Innan detta var jag senior projektledare på en varumärkesbyrå och jobbat i många år på Intersports Inhouseavdelning. Under 3 år drev jag också egna klädbutiker i Gällstad. En otroligt lärorik tid i livet. Förra året utbildade jag mig till mentor och certifierad coach. En utbildning jag har stor nytta av i min nuvarande roll, säger Nadja. 

Efter ett halvår hos Inhouse Väst, vad har ditt fokus legat på? 

– Det varit affärsfokus och leverans från dag ett. Initialt har jag kommit att fokusera på rekryteringar, att lära känna kunder vid sidan av att hitta kandidater. Jag uppskattar helheten från start till slut, att vara involverad i alla delar av processen. Det gör arbetet verksamhetsnära, kundfokuserat och kandidatorienterat, säger Sofia. 

Jag har fokuserat på att lära mig branschen och arbeta lyhört och fokuserat, berättar Nadja.

Vad har varit bäst med din första tid hos Inhouse?  

– Det är helt klart teamet och att bli en del av Inhousefamiljen. Här får jag möjligheten att förena hjärta med hjärna och verka i ett företag med stort engagemang och bred kompetens. Som relationsskapare är det är fantastiskt roligt att vara bryggan mellan och oerhört stimulerande att hjälpa både företag som kandidater till den perfekta lösningen, säger Sofia.

– Att få jobba med människor på ett professionellt sätt. Förstå kundens verkliga behov samt lära känna kandidaternas kompetenser och utvecklingspotential, säger Nadja. 

Vill du läsa fler artiklar? Här hittar du Inhouse kunskapsbank