Inhouse / Vem vill ersätta Jens och bli vd på Inhouse?
GFKT0895-Redigera-Hires

Vem vill ersätta Jens och bli vd på Inhouse?

Mina fantastiska år på Inhouse tar inte slut här, det blir bara något nytt och med denna förändring behöver vi en ny vd till detta enastående gäng, säger Jens Ölander, vd på Inhouse.

Under våren har Inhouse ingått ett partnerskap med en investerare och inom ramen för det även startat ett bolag som ska driva utveckling av tjänster till partnerbolagen och branschen i stort. Inhouse vd Jens Ölander har fått frågan och väljer att kliva på denna utmaning – till hösten tillträder han som vd för det nya bolaget.

Jens kommer även fortsättningsvis engagera sig i Inhouse, både som ägare och som styrelseledamot. Han kommer att stötta tillträdande vd och i övrigt samverka med både Inhouse och övriga partnerbolag, allt för att kunna realisera de ambitioner som den nya alliansen har.

– Det blir en spännande resa för oss alla, säger Jens.

Så vi ställer frågan till dig: är du redo och intresserad av att få leda det här fantastiska bolaget vidare på inslagen väg?

Om du vill veta mer om uppdraget kan du kontakta Aje Stenbeck, partner på Inhouse, 070-421 50 28, aje.stenbeck@inhouse.se. Eller varför inte söka tjänsten här.