Inhouse / Trendspaning för Executive Assistants
Marie-artikel

Trendspaning för Executive Assistants

Jobbar du som chefs- eller ledningsassistent? Då vill du inte missa Executive Effects frukostforum för Executive Assistants den 26 september! Vår kollega Marie Åkesson kommer att delta och föreläsa under eventet.

Marie kommer bland annat att trendspana om yrkesrollen som vd-assistent och Executive assistant. Hon har själv arbetat i rollen under 25 år i olika bolag, senast på Systembolaget. Hon har verkat i många olika miljöer och har erfarenhet av att driva nätverk både internt och externt. Marie är också mentor till nya i yrkesrollen och med sin erfarenhet att arbeta med ett modernt ledarskap och sitt kloka förhållningssätt vet hur mycket betydelse rollen har för en VD och dess företagsledning. Idag leder hon bland annat nätverken för Executive Assistants hos oss på Inhouse. Hon vann dessutom titeln som Executive Assistant of the Year år 2020.

– Rollen som Executive Assistant är redan otroligt flexibel men den måste bli ännu mer flexibel i framtiden anser jag. Vi på Inhouse ser flera trendbrytningar när det gäller den här rollen. Det och mycket mer kommer jag att gå igenom på min föreläsning, säger Marie Åkesson. 

Det här vill du inte missa, anmäl dig HÄR.