Inhouse / Artiklar / Inhouse öppnar kontor i Malmö och startar Inhouse Syd
Syd-artikelbild

Inhouse öppnar kontor i Malmö och startar Inhouse Syd

Vi är så glada att berätta att vi under hösten har haft möjligheten att utöka vår verksamhet och öppnat ytterligare ett kontor, denna gång i Malmö. Våra nya kollegor i syd heter Magnus Melin och Mikael Hedman, kom gärna förbi deras kontor och säg hej! 

Sedan starten av Inhouse i Stockholm 1996 har verksamheten varit mycket framgångsrik och vuxit kontinuerligt under de senaste 26 åren. Vi har utökat våra kontor både nationellt i Göteborg och internationellt i Berlin och nu är vi mycket glada att kunna berätta att vi även öppnar ett kontor i Malmö och etablerar Inhouse Syd.

– Vi har under de senaste åren märkt en mycket stor efterfrågan på våra tjänster inom rekrytering, konsultuthyrning och organisationsutveckling från både såväl marknads- som ekonomiavdelningar som avdelningar inom HR. Därför känns det både intressant och spännande att vi nu kan erbjuda detta i Malmö, säger Aje Stenbeck, partner på Inhouse AB.

Vi på Inhouse har letat länge för att hitta de rätta personerna som kan leda verksamheten i regionen och när vi sedan hittade Magnus Melin som i många år varit verksam i Mediabyrån Scream i Malmö samt Mikael Hedman med bakgrund som organisationskonsult för managementkonsultföretaget Qeep, föll alla bitarna på plats.

– Efter flera år i marknads- och kommunikationsbranschen ser vi mycket fram emot att genom vår samlade kompetens och mycket stora nätverk att först och främst hjälpa marknadsavdelningar och byråer i Öresundsregionen att hitta rätt personal samt med övriga organisationsutmaningar. Vi hade inte kunnat hitta en bättre partner än Inhouse AB att göra detta med, säger Magnus Melin vd och partner på Inhouse Syd.

Vill du komma i kontakt med Inhouse Syd? Skicka ett mejl HÄR.