Inhouse / Artiklar / Team Business Services växer
Johan-artikelbild_2

Team Business Services växer

Under hösten har vi rekryterat en ny grym kollega till affärsområde Business Services. Vi är otroligt glada att få välkomna Johan Lindemalm Karlsson till oss.

Vad har du gjort tidigare?
– Jag kommer senast från Randstad där jag arbetade som konsultchef inom lager och logistik på en av Europas största E-commerce aktörer. Jag har sedan tidigare mångårig erfarenhet från den här branschen och jag ser fram emot att ta med dessa erfarenheter till mitt arbete på Inhouse!

Hur kommer det sig att du hamnade hos Inhouse?
– Jag hamnade på Inhouse via en vän och nybliven kollega, Caroline Fristedt, som kopplade samman mig med Kajsa Tamsen som jobbar som partner på Inhouse. Redan från den första kontakten kändes det självklart att inleda ett samarbete.

Vad har varit ditt främsta fokus sen du började hos oss?
– Att komma i gång med arbetet och utvecklingen av Backup-poolen var det första steget in i rollen. Vi har även storslagna planer på att utveckla affärsområdet, Business Services, där det konstant bollas tankar och idéer om vilken väg vi ska gå och hur vi ska fortsätta att utveckla vårt koncept ytterligare. Fokus på Business Services helt enkelt!

Vad har varit bäst med din första tid hos Inhouse?
– Gemenskapen och stämningen på kontoret bland alla kollegor. Att vara ute på besök hos våra kunder och konsulter har även det varit riktigt roligt! Som nämnts ovan har det även varit mycket givande att få vara med från början i affärsområdet Business Services resa mot nya framgångar och det är oerhört motiverande att få vara med och sätta den nya riktningen och dess struktur för affärsområdet.

Här kan du läsa om fler av våra medarbetare