Business Services

Business Services

Vi vet att våra kunder har olika utmaningar, därför erbjuder vi olika lösningar beroende på kundens behov och förutsättningar. Utöver bemanning och rekrytering erbjuder vi även outsourcing av er reception eller växel där vi tar ett helhetsansvar för både personal och funktion, en så kallad en entreprenadlösning. Vid planerad eller oplanerad kortare frånvaro i er servicefunktion använder ni med fördel vår Backup-pool som är en snabb och flexibel vikarielösning.

Vi som jobbar på affärsområdet Business Services har tidigare erfarenheter från olika serviceyrken och har en stor förståelse för vad som krävs i servicerollen. Efter många års erfarenheter i branschen är vi experter på att hjälpa våra kunder bygga upp just deras servicefunktion. Våra kunder efterfrågar ofta snabba bemanningsprocesser och vi levererar alltid med högsta kvalitet, oavsett längd på uppdraget.

Vi hjälper dig med bemanning, rekrytering, entreprenadlösningar, snabb bemanning via vår Backup-pool och organisationsutveckling.

Vi på Business Services fokuserar på företags serviceavdelningar och kontorsfunktioner, vi hjälper dig hitta;

– VD-assistenter och Executive Assistants
– Receptionisterna
– Konferensvärdinnor och värdar
– Mood Managers
– Vaktmästare och internservice
– Kundservice och kundtjänst
– Koordinator och assistent
– Kontorschef och Office manager
– Administratör
– Administrativ chef
– Säljassistent och säljkoordinator

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Snabb leverans
  • Högt servicetänk
  • Stor affärsförståelse

Tveka inte att höra av dig till mig

Lisa Tham
Affärsområdeschef Business Services
+46 709 90 21 02
lisa.tham@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

    Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.